#bettinerecepten
Wrap to go met kip en yoghurt-geitenkaasdressing
Altijd makkelijk, snel en lekker: wraps. We beleggen 'm lekker fris met kipfilet, avocado, sla, komkommer en wat bosui. En garneren alles met een zelfgemaakte geitenkaas-yoghurtsaus. Eet smakelijk!
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen100 g | yoghurt |
200 g | Bettine geitenkaas |
1 | citroen |
1 | bosuitje |
0,5 | komkommer |
1 | eetrijpe avocado |
4 | middelgrote tortillawraps |
50 g | romaine sla |
150 g | gerookte kipfiletflakes |
Voorbereiding
-
- Meng de yoghurt met de 1 rol geitenkaas (à 125 gram), 1 el citroensap, peper en zout tot een yoghurtsaus.
- Snijd de bosui in schuine ringen. Snijd de komkommer in de lengte in repen. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
- Verwarm de wraps kort in de pan.
- Verdeel over elke wrap wat yoghurtsaus over de wrap. Verdeel de sla, komkommersticks, avocadoblokjes, kipfiletflakes en wat bosui over het midden van de wrap. Garneer met de rest van de geitenkaas en rol stevig op.
- Halveer de wraps. Serveer direct of verpak in folie voor een lunch to go.