#bettinerecepten
Gegrilde witlof met geitenkaas uit de oven
Dit heerlijke bijgerecht met verse geitenkaas is gemaakt door Debbie van www.debsbakerykitchen.nl
Totale tijd
35 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen500 g | witlof |
60 g | Bettine honing geitenkaas |
sap van 1/2 citroen | |
1 el | honing |
1 el | olijfolie |
peper en zout, naar smaak | |
1 | takje verse tijm |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Snijd de witlof in kwarten en verwijder het hart.
-
Leg de partjes witlof vervolgens op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en het citroensap.
-
Bestrooi de witlof met peper en zout, verdeel de honing erover, gevolgd door de geitenkaas en blaadjes tijm.
-
Gril de witlof in 20 – 25 minuten gaar en mooi goudbruin aan de randjes.
Bestreuen Sie die Ananas beim Grillen mit etwas Rum für ein besonders festliches Dessert.