#bettinerecepten
Wrap geitenkaas en gerookte zalm
Deze kleurrijke en smaakvolle wrap combineert de romige geitenkaas met de aardse smaken van de bietenwrap en de delicate gerookte zalm. Of je nu een snelle lunch wilt of een lichte avondmaaltijd, deze wrap is een gegarandeerd succes.
Totale tijd
10 minuten
Ingrediënten
voor 2 personen2-3 | wraps |
125 g | Bettine geitenkaas naturel |
enkele plakjes | gerookte zalm (vers of voorverpakt) |
een handvol | pijnboompitjes |
1 | rode ui |
handje vol | tuinkers (of lente-ui) |
Bereiding
-
- Rooster de wraps kort in een droge koekenpan. Rooster hierna de pijnboompitjes licht in dezelfde koekenpan.
- Smeer de wraps in met Bettine geitenkaas. Plaats enkele lapjes gerookte zalm over de spread en bestrooi alles met de pijnboompitjes, de rode ui en de tuinkers.
- Rol op, serveer direct of snij de wraps in kleine stukjes en serveer ze als borrelhapjes.
Deze hapjes zijn tevens makkelijk om vooraf te bereiden, ideaal voor als je feestje of borrel geeft.