#bettinerecepten
Tosti met geitenkaas, pesto en olijven
Jezelf verwennen met een lekkere lunch doe je zo! Een tosti is altijd een goed idee en helemaal als je die net even anders belegt. Met homemade pesto komt de gerijpte geitenkaas goed tot zijn recht.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen8 schijf / schijven | landbrood |
1 rol | Bettine gerijpte geitenkaas, in plakken |
16 | zwarte olijven, in plakjes |
Pesto | |
---|---|
20 g | verse basilicumblaadjes |
60 g | Parmezaanse kaas |
40 g | pijnboompitten, geroosterd |
100 ml | olijfolie |
peper en zout | |
optioneel: 1 teentje knoflook |
Bereiding
-
Verwarm het tosti-ijzer voor en maak de pesto door alle ingrediënten behalve de peper en zout met elkaar te pureren met de staafmixer of foodprocessor. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
-
Bestrijk een snee landbrood met pesto, beleg met de plakken Bettine geitenkaas en verdeel er de olijven over. Leg er een snee landbrood op en grill de tosti tot deze goudbruin is en de kaas gesmolten.
-
Serveer met extra pesto.