Tomaat, pesto, olijfolie en geitenkaas
#bettinerecepten

Tomaat, pesto, olijfolie en geitenkaas

Less is more! Soms is een recept zo makkelijk maar wil je het toch delen, omdat het gewoon erg lekker is.

  • Vegetarisch
  • Geitenkaasbolletjes
  • Recepten
  • Aperitief & voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Groenten
  • snel & makkelijk
  • Zomer
Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

voor 1 persoon
30 g Bettine geitenkaas pearls
2 middelgrote tomaten
pesto, goede kwaliteit
olijfolie extra vergine
verse basilicum
Eventueel verse peper, naar smaak

Bereiding

  1. Snijd de tomaat met een scherp mes in gelijke dunne plakjes. Verdeel de tomaat op een bord.

  2. Smeer op ieder plakje tomaat een schepje pesto. Kies voor een pesto die jij lekker vindt of maak hem zelf. 

  3. Verdeel de Bettine geitenkaas pearls over de tomaat. 

  4. Scheur verse basilicumblaadjes in kleine stukjes en strooi deze over de salade.
    Druppel nog een goede kwaliteit olijfolie over de salade en klaar! 

  5. Je kunt de salade verder op smaak brengen met wat verse peper.

Dit recept is afkomstig van Derya van @melengec_food_blog

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!