1098
#bettinerecepten

Salade met appel, blanke rozijntjes, walnoten en Bettine geitenkaas pearls

Deze frisse salade met appel, sla, geitenkaas pearls, rozijntjes en walnoten is heerlijk bij de lunch, maar kan ook uitstekend als avondmaaltijd gegeten worden met bijvoorbeeld een vers gesneden (stok)brood erbij. Deze lekkere salade met geitenkaas en appel heeft Truusje van de Sandwichformule gemaakt.

Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
100 g Bettine geitenkaas pearls
150 g sla melange
1 fuji appel
1 kleine rode ui
1 handje blanke rozijntjes
1 handje walnoten
Voor de dressing:
3 el olijfolie
1 el appelazijn
1 tl mosterd
1 tl honing

Bereiding

    1. Begin met het maken van de dressing. Klop de appelazijn, mosterd, honing en een beetje peper en zout door elkaar.
    2. Giet vervolgens al roerend de olijfolie erbij.
    3. Snipper het rode uitje ragfijn. Snijd de appel in schijfjes of blokjes. Hak of breek de walnoten grof.
    4. Hussel de dressing door de salade. Verdeel de rode ui, rozijntjes, walnoten en stukjes appel erover.
    5. Top de salade af met de Bettine geitenkaas pearls.
       
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!