#bettinegeitenkaas
Rolletjes van rauwe ham met honing-geitenkaas, padron peper en groene olijven
Voorbereidingstijd
20 minuten
Totale tijd
20 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen1 | padron peper |
3 el | groene olijven met knoflook (met knoflookteentje erbij) |
100 g | Bettine geitenkaas honing |
1 | limoen |
200 g | gele paprika uit pot |
75 g | rucola |
12 plakjes | rauwe ham |
zout en peper naar smaak |
Voorbereiding
-
Bereidingswijze
- Halveer de padron peper, verwijder indien gewenst de zaadlijsten en hak fijn. Hak de groene olijven en de knoflook fijn. Prak de honing met de padron peper, olijven en knoflook tot een stevig mengsel. Voeg het limoensap en versgemalen peper toe en meng goed door.
- Laat de gele geroosterde paprika uitlekken en snijd in lange repen.
- Leg steeds op een plak rauwe ham wat reepjes gele paprika, een plukje rucola en een eetlepel van het geitenkaas mengsel, druk een beetje aan en rol op. Herhaal tot alle plakjes rauwe ham gevuld zijn.