naanbrood met peer, venkelsalami en geitenkaas uit de oven - 3840x2160px
#bettinegeitenkaas

Naanbrood met peer, venkelsalami en gerijpte geitenkaas

  • Gerijpte geitenkaas
  • Snacks
  • Bijgerechten
  • Kerst
  • Winter
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 8 minuten
Totale tijd 18 minuten

Ingrediënten

voor 2 personen
Ingrediënten
1 naanbrood
3 el crème fraîche
0,5 peer
100 g Bettine gerijpte geitenkaas
5 plakjes venkelsalami
1 el honing
1 handje veldsla
1 klein handje verse basilicum
peper en zout naar smaak

Voorbereiding

  1. Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. 
    2. Besmeer het naanbrood met de crème fraîche. 
    3. Snijd de peer in dunne partjes en verdeel over het brood. Snijd de gerijpte geitenkaas in plakjes en verdeel met de venkelsalami over de peer. Besprenkel met de honing en breng op smaak met peper en zout. 
    4. Bak het broodje 8 minuten in de oven tot de kaas bruin begint te worden aan de randjes. 
    5. Verdeel voor het serveren de veldsla en basilicum erover en snijd in stukken. 
Landscape background 3840x2160
Bettine rolletje 200g
Bettine Gerijpte Geitenkaas 200g

Bettine gerijpte geitenkaas is ambachtelijk bereid van verse, gepasteuriseerde geitenmelk. De romige rolletjes geitenkaas worden zorgvuldig beneveld met een witschimmelcultuur die zorgt voor een mooie, hagelwitte korst. Je snijdt er makkelijk mooie schijfjes van voor op de kaasplank, in een lekkere salade of een (oven)gerecht. Dit gerijpte geitenkaasje is ook lauwwarm uit de oven heel smaakvol. Snijtip: met een draadmesje snijd je de mooiste plakken. Gebruik je toch een mes? Verwarm het mes dan even onder de kraan voor het beste snijresultaat.