mini trifles met geitenkaas, mango en karamel - 3840x2160px
#bettinegeitenkaas

Mini trifles met geitenkaas, mango en karamel

  • Geitenkaasbolletjes
  • Verse geitenkaas
  • Nagerechten
  • Winter
  • Kerst
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 6 personen
Ingrediënten
125 g Bettine geitenkaas naturel
2 el suiker
0,5 limoen
250 ml slagroom
150 g roomboter gemberkoekjes
100 g Bettine geitenkaas Pearls
500 ml mango sorbetijs
120 ml karamelsaus

Voorbereiding

  1. Bereidingswijze

    1. Doe de geitenkaas in een kom met de suiker en limoensap en klop met een handmixer met gardes los.
    2. Voeg de slagroom toe en klop stijf. 
    3. Verkruimel de koekjes en verdeel over zes hoge glazen, houd 2 el kruim apart voor garnering.
    4. Schep de room erop en verdeel de Bettine Pearls en de rest van de kruimels erover.
    5. Schep in elk glas een bolletje mango-ijs.
    6. Verwarm de karamelsaus eventueel kort in een pannetje of in de magnetron, schenk vlak voor het serveren over de trifles. 
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.