Emmi-Event-LR-0889
#bettinerezepte

Mini Paprika's met Geitenkaas, Chili & Honing

Of je nu op zoek bent naar een leuke appetizer of een heerlijk hapje voor bij de borrel; Deze gevulde mini paprika’s van de BBQ vallen gegarandeerd in de smaak. De combinatie van de Bettine Honing, de oregano en het pittige van de chilivlokken is heerlijk en door tijdens de bereiding nog wat honing over de paprika’s te drizzelen krijg je nog een klein beetje karamellisatie bovenop. Heerlijk!

Totale tijd 40 minuten

Ingrediënten

10 mini paprika's
150 g Bettine Honing
2 tl chilivlokken
1 el gedroogde oregano
2 el olijfolie
4 el honing

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan en ga daarbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 200 graden.

Landscape background 3840x2160
Bettine Honing 125 gram
Bettine Honing 125g

Bettine geitenkaas met honing wordt gemaakt van 100% verse geitenmelk. De honing wordt door de geitenkaas heen gemengd, dit resulteert in een lekkere zoete smaak van de kaas. Proef de ambachtelijke smaak op een broodje, in de salade of gezellig bij de borrel. De Bettine geitenkaas met honing won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een gouden én zilveren award.