1019
#bettinerecepten

Indiase kikkererwten wrap met geitenkaas

  • Verse geitenkaas
  • Vegetarisch
  • Recepten
  • Aperitief & voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Wrap
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
1 blik kikkererwten (400 gram)
1 tl Curry Madras kruiden
1 bosje radijsjes
1 komkommer
1 mango
125 g Bettine geitenkaas naturel
4 bieten wraps
4 el pittige mangochutney
1 handjevol koriander
1 rode peper

Bereiding

  1. Spoel de kikkererwten schoon in een vergiet. Laat uitlekken.

  2. Meng de kikkererwten met de kerrie madras kruiden. Rooster in 15 minuten goudbruin in de oven.

  3. Snijd de komkommer met de dunschiller in linten en de radijs in plakjes. Schil de mango en snijd in dunne reepjes.

  4. Spreid de geitenkaas uit op de wraps en verdeel de mangochutney en de kikkererwten erover. maak af met de komkommerlinten, mangoreepjes en radijs. Hak de koriander grof en snijd de rode peper in ringen. Bestrooi met korianderblaadjes en ringetjes rode peper.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.