#bettinerecepten
Gevuld stokbrood met Bettine Garlic & Herbs
Perfect voor op een feestje, als je wat vrienden op bezoek hebt of als je zin hebt in een feestelijk hapje. Dit gevulde stokbrood met Bettine Garlic & Herbs is ideaal voor deze momenten en wij zijn er dol op!
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen1 | stokbrood |
100 g | Bettine Garlic & Herbs |
2 | takjes salie |
75 g | zongedroogde tomaat |
25 g | roomboter |
1 tl | knoflookpoeder |
0.25 tl | zeezout |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snijd het stokbrood om de 2 cm in, maar niet helemaal door. Halveer de plakjes Bettine Garlic & Herbs zodat de schijfjes twee keer zo dun zijn.
-
Stop tussen elke snede een schijfje Bettine, een blaadje salie en een zongedroogd tomaatje.
-
Smelt de boter in een steelpannetje en meng met het knoflookpoeder en zeezout.
-
Kwast het brood in met de gesmolten boter. Bak in 15 minuten goudbruin en krokant in de oven.