959
#bettinerecepten

Geitenkaasfondue

Kaasfondue maken is makkelijker dan je denkt! Nu de dagen weer korter worden, smacht je er misschien ook naar om weer eens met zijn allen rond de pan te gaan zitten. Hoog tijd om dus zelf een kaasfondue te maken!

  • Vegetarisch
  • Verse geitenkaas
  • Recepten
  • Kerst
  • Winter
  • snel & makkelijk
  • Familie
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
200 ml droge witte wijn
1 scheutje citroensap
300 g Bettine naturel
4 takjes bieslook, fijngesneden
0.5 tl maizena
knoflook
1/2 glas water
peper, naar smaak
1 appel
trosje druiven
brood
soepstengels
puntpaprika
komkommer
4 wortels
3 tomaten

Bereiding

  1. Halveer de knoflook en wrijf de kaasfonduepan ermee in. Schenk de wijn en citroen in de pan en verwarm het.

  2. Voeg de Bettine geitenkaas naturel  toe en laat al roerend rustig smelten.

  3. Meng de maizena met een klein hoeveelheid water en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel.

  4. Breng op smaak met peper en maak af met de fijngesneden verse bieslook. 

Heb je geen fondueset? Gebruik dan een braadpan met een dikke bodem. 

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.