Geitenkaasdip met kruiden
#bettinerecepten

Gebakken geitenkaasdip met kruiden

Deze gebakken geitenkaasdip van Deb's Bakery & Kitchen is heel makkelijk te maken, maar heeft een groots effect! De smaken vullen elkaar goed aan en doordat het een warme dip is, is het ook perfect als voorgerecht met wat lekkers. Maar bij de borrel met wat chips is het ook niet te versmaden!

  • Vegetarisch
  • Verse geitenkaas
  • Recepten
  • Snacks
  • Tapas
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
300 g Bettine geitenkaas naturel
100 g roomkaas
1 teentje knoflook, geperst
1 el olijfolie plus extra om te besprenkelen
2 takjes rozemarijn, alleen de blaadjes
3 takjes tijm, alleen de blaadjes
5 blaadjes salie
peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een kleine ovenschaal klaar.

  2. Doe alle ingrediënten in de foodprocessor en maal tot een gladde dip. Breng de dip op smaak met peper en zout. Je kunt het ook met de staafmixer pureren of met de hand door elkaar mengen. Dan moet je wel de kruiden fijnhakken.

  3. Schep de geitenkaasdip in de ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en bak de dip 15 tot 20 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.

  4. Lekker met chips, stokbrood of rauwkost.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.