1300
#bettinerecepten

Frisse kapsalon gyros met geitenkaas bolletjes

Een heerlijke kapsalon gyros samen met geitenkaasbolletjes voor een superieure smaaksensatie! Het lekkere van een kapsalon gepaard met frisse geitenkaas laat je smaakpapillen dansen.

Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
1 bakje Bettine Pearls
700 g ovenfriet
400 g runderreepjes
2 el gyroskruiden
2 el olijfolie
1/2 komkommer
4 trostomaten
1 rode ui
6 el Griekse yoghurt
3 el mayonaise
1/2 limoen
1 teen knoflook
10 g verse dille
4 el zwarte olijven ringen

Bereiding

  1. Bereid de ovenfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Schep de runderreepjes om met de gyroskruiden. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de runderreepjes al omscheppend in vijf minuten gaar. Draai het vuur uit.
    Snijd de komkommer, tomaat en rode ui in dunne plakken.

  3. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en het sap van de limoen. Hak de knoflook en dille fijn en roer door de yoghurtsaus.

  4. Schep de ovenfriet in een serveerschaal. Verdeel de gyros, tomaat, ui en komkommer erover. Bestrooi met de olijvenringetjes en de Bettine Pearls en serveer met de yoghurtsaus.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!