Achtergrond-melkleveranciers--3840x2160

Onze melkleveranciers

Al ruim veertig jaar vertrouwen we op onze geweldige melkleveranciers - circa 60 toegewijde geitenhouders. Ze zetten zich dag in, dag uit in om de gezondheid en melk van hun geiten op topniveau te houden. Het is dankzij hun buitengewone inspanningen dat we de ongeëvenaarde kwaliteit en smaak van onze geitenkaas kunnen garanderen.

Geiten eten boerderij - 2976x1674px
Kwaliteit staat voorop

De basis voor goede kwaliteit geitenkaas is uiteraard goede, verse geitenmelk. Onze melkleveranciers leveren al jaren geitenmelk met een uitstekende kwaliteit. De melk wordt dagelijks geanalyseerd op samenstelling en kwaliteit. Daarnaast voldoen al onze melkleveranciers aan de normen van 'Kwaligeit', welke zijn opgezet door de Nederlandse Geitenzuivelorganisatie.

Melkleverancier vd Bergh - 1456x970px
De Molswaerd

Welkom bij De Molswaerd in Bleskensgraaf! Ontdek het prachtige geitenbedrijf van Arie en Hanneke van den Bergh, waar duurzaamheid en verbinding centraal staan. Sinds maart 2023 leveren ze met trots geitenmelk aan de Bettinehoeve, met een bloeiende kudde van ongeveer 600 melkgeiten. Ontdek hun passie voor duurzaamheid, de liefdevolle zorg voor hun geiten en de bijzondere band die ze creëren tussen boer en burgers.

Melkleveranciers de Waal - 1456x970px
Het Rijperwapen

Welkom bij 'Het Rijperwapen' in Zuidoostbeemster: een betoverend biologisch geitenbedrijf en zorgboerderij. Onder leiding van Martin Waal levert het trots geitenmelk aan de Bettinehoeve met een kudde van ongeveer 500 melkgeiten. Daarnaast verwelkomt 'Het Rijperwapen' wekelijks gasten met een beperking, die hier een warm welkom en zinvolle activiteiten vinden. Ontdek de harmonie tussen natuur, zorg en inclusie op deze bijzondere plek!

Melkleveranciers Familie Combee - 1456x970px
Familie Combee

Sinds 1992 is Familie Combee een trouwe leverancier van geitenmelk aan Bettinehoeve, waardoor ze de langst dienende melkleverancier van het bedrijf zijn. Ze hechten veel waarde aan dierenwelzijn. Geiten die niet direct drachtig worden, krijgen altijd een tweede kans en vaak zelfs een derde kans. Zieke dieren worden apart gehouden in een speciale ruimte en krijgen alle tijd om volledig te herstellen.