Wrap to go met kip en yoghurt-geitenkaasdressing - 3840x2160px
#bettinerecepten

Wrap to go met kip en yoghurt-geitenkaasdressing

Altijd makkelijk, snel en lekker: wraps. We beleggen 'm lekker fris met kipfilet, avocado, sla, komkommer en wat bosui. En garneren alles met een zelfgemaakte geitenkaas-yoghurtsaus. Eet smakelijk!

  • Verse geitenkaas
  • Lunch
  • Lente
  • Herfst
  • Zomer
  • Winter
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
100 g yoghurt
200 g Bettine geitenkaas
1 citroen
1 bosuitje
0,5 komkommer
1 eetrijpe avocado
4 middelgrote tortillawraps
50 g romaine sla
150 g gerookte kipfiletflakes

Voorbereiding

    1. Meng de yoghurt met de 1 rol geitenkaas (à 125 gram), 1 el citroensap, peper en zout tot een yoghurtsaus.
    2. Snijd de bosui in schuine ringen. Snijd de komkommer in de lengte in repen. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
    3. Verwarm de wraps kort in de pan.
    4. Verdeel over elke wrap wat yoghurtsaus over de wrap. Verdeel de sla, komkommersticks, avocadoblokjes, kipfiletflakes en wat bosui over het midden van de wrap. Garneer met de rest van de geitenkaas en rol stevig op.
    5. Halveer de wraps. Serveer direct of verpak in folie voor een lunch to go.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.