rolletjes van rauwe ham met honing geitenkaas, padron peper en groene olijven
#bettinegeitenkaas

Rolletjes van rauwe ham met honing-geitenkaas, padron peper en groene olijven

  • Verse geitenkaas
  • Snacks
  • Winter
  • Kerst
Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
1 padron peper
3 el groene olijven met knoflook (met knoflookteentje erbij)
100 g Bettine geitenkaas honing
1 limoen
200 g gele paprika uit pot
75 g rucola
12 plakjes rauwe ham
zout en peper naar smaak

Voorbereiding

  1. Bereidingswijze

    1. Halveer de padron peper, verwijder indien gewenst de zaadlijsten en hak fijn. Hak de groene olijven en de knoflook fijn. Prak de honing met de padron peper, olijven en knoflook tot een stevig mengsel. Voeg het limoensap en versgemalen peper toe en meng goed door. 
    2. Laat de gele geroosterde paprika uitlekken en snijd in lange repen. 
    3. Leg steeds op een plak rauwe ham wat reepjes gele paprika, een plukje rucola en een eetlepel van het geitenkaas mengsel, druk een beetje aan en rol op. Herhaal tot alle plakjes rauwe ham gevuld zijn. 
Landscape background 3840x2160
Bettine Honing 125 gram
Bettine Honing 125g

Bettine geitenkaas met honing wordt gemaakt van 100% verse geitenmelk. De honing wordt door de geitenkaas heen gemengd, dit resulteert in een lekkere zoete smaak van de kaas. Proef de ambachtelijke smaak op een broodje, in de salade of gezellig bij de borrel. De Bettine geitenkaas met honing won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een gouden én zilveren award.