808
#bettinerecepten

Quinoasalade met gerijpte geitenkaas avocado en rood fruit

Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

voor 1 persoon
60 g quinoa
groentebouillon
50 g aardbeien
25 g frambozen
granaatappelpitten
2 plakken afgesneden van Bettine blanc geitenkaas 450 gram
15 g geroosterde pijnboompitten
25 g gemengde sla
1/4 avocado
1 plakje rauwe ham
Dressing
1 el balsamicoazijn
1 tl honing
1 el olijfolie

Bereiding

  1. Bereid de quinoa in de groentebouillon. Klop een dressing van balsamicoazijn, honing en olijfolie.

  2. Snijd de aardbeien in stukken en  meng deze door de quinoa. Verdeel de gemengde sla op het bord en schep de lauwwarme quinoa hier bovenop. Snij met een draadmes twee mooie plakken gerijpte Bettine blanc geitenkaas plaats deze op de quinoa. Verdeel een paar plakken luxe rauwe ham op het bord.

  3. Snijd avocado in plakjes en verdeel over de quinoa. Verdeel wat granaatappelpitten, frambozen en geroosterde pijnboompitten over de salade. Besprenkel tot slot de dressing over de quinoasalade.

Landscape background 3840x2160
Bettine blanc 450g 3000x3000px
Bettine Blanc 450g

Bettine Blanc is ambachtelijk bereid van verse, gepasteuriseerde geitenmelk. De romige rolletjes geitenkaas worden zorgvuldig beneveld met een witschimmelcultuur die zorgt voor een mooie, hagelwitte korst. Dit product past uitstekend bij verschillende gerechten, op een kaasplankje of in combinatie met een stukje stokbrood. Snijtip: met een draadmesje snijd je de mooiste plakken. Gebruik je toch een mes? Verwarm het mes dan even onder de kraan voor het beste snijresultaat.