#bettinerecepten
Quinoasalade met gerijpte geitenkaas avocado en rood fruit
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 1 persoon60 g | quinoa |
groentebouillon | |
50 g | aardbeien |
25 g | frambozen |
granaatappelpitten | |
2 | plakken afgesneden van Bettine blanc geitenkaas 450 gram |
15 g | geroosterde pijnboompitten |
25 g | gemengde sla |
1/4 | avocado |
1 | plakje rauwe ham |
Dressing | |
---|---|
1 el | balsamicoazijn |
1 tl | honing |
1 el | olijfolie |
Bereiding
-
Bereid de quinoa in de groentebouillon. Klop een dressing van balsamicoazijn, honing en olijfolie.
-
Snijd de aardbeien in stukken en meng deze door de quinoa. Verdeel de gemengde sla op het bord en schep de lauwwarme quinoa hier bovenop. Snij met een draadmes twee mooie plakken gerijpte Bettine blanc geitenkaas plaats deze op de quinoa. Verdeel een paar plakken luxe rauwe ham op het bord.
-
Snijd avocado in plakjes en verdeel over de quinoa. Verdeel wat granaatappelpitten, frambozen en geroosterde pijnboompitten over de salade. Besprenkel tot slot de dressing over de quinoasalade.