groene salade met geitenkaasbolletjes en meloen
#bettinerecepten

Groene Salade met Bettine Pearls

Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 2 personen
150 g groene aspergetips
150 g sugarsnaps
1 komkommer
1 Cantaloupe meloen
1 bosje munt
1 limoen
1 tl roze peper
2 el sesamolie
100 g Bettine Pearls
Zout en peper naar smaak

Bereiding

    1. Snijd de eindjes van de groene aspergetips en maak de sugarsnaps schoon.
    2. Breng een pan met ruim water aan de kook en blancheer de asperges en sugarsnaps in 2 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel meteen koud. 
    3. Schaaf met een dunschiller linten van de komkommer.
    4. Halveer de meloen en verwijder de zaadlijsten. Schep met een meloenboor bolletjes uit de meloen. Vang drie eetlepels sap op voor de dressing.
    5. Snijd voor de dressing de helft van de munt fijn. Halveer de limoen en snijd de helft in partjes, pers de andere helft uit. Kneus de roze peper in een vijzel.
    6. Meng de roze peper, limoensap, meloensap en gesneden munt met de sesamolie tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. 
    7. Verdeel de komkommerlinten, sugarsnaps, asperges en meloenbolletjes over een grote schaal.
    8. Bestrooi met blaadjes munt en de Bettine Pearls.
    9. Besprenkel de salade met de dressing en serveer met de overige limoenpartjes.

maak deze salade extra vullend door er couscous of quinoa aan toe te voegen.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!