carpaccio in een glaasje
#bettinerecepten

Carpaccio met geitenkaas

De glaasjes met carpaccio zijn een perfect hapje om het diner mee te starten of om te serveren bij de borrel. De geitenkaaspearls maken het glaasje samen met de granaatappelpitjes net even anders en extra feestelijk.

Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
8 schijf / schijven rundercarpaccio
Bettine geitenkaas Pearls
2 el groene pesto
50 g rucola slamelange
2 el granaatappelpitjes
1 bosui
1 el pijnboompitten
1 el pompoenpitten
Küchenmaterial
Küchenmaterial

Bereiding

    1. Rooster de pijnboompitten en snijd de bosui fijn.  
    2. Vul het glas met een beetje rucola slamelange, geroosterde pijnboompitten en pompoenpitten.
    3. Verrijk met enkele Bettine pearls, de frisse granaatappelpitjes en wat druppels groene pesto.
    4. Leg hier boven de carpaccio en maak af met wat rucola slamelange, granaatappelpitjes, geroosterde pijnboompitten, pompoenpitten, druppels pesto en natuurlijk de Bettine geitenkaas pearls.  

Tip: Je kunt er eventueel een vers broodje bij serveren. Eet smakelijk.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!