#bettinerecepten
Carpaccio met geitenkaas
De glaasjes met carpaccio zijn een perfect hapje om het diner mee te starten of om te serveren bij de borrel. De geitenkaaspearls maken het glaasje samen met de granaatappelpitjes net even anders en extra feestelijk.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen8 schijf / schijven | rundercarpaccio |
Bettine geitenkaas Pearls | |
2 el | groene pesto |
50 g | rucola slamelange |
2 el | granaatappelpitjes |
1 | bosui |
1 el | pijnboompitten |
1 el | pompoenpitten |
Küchenmaterial |
---|
Küchenmaterial |
---|
Bereiding
-
- Rooster de pijnboompitten en snijd de bosui fijn.
- Vul het glas met een beetje rucola slamelange, geroosterde pijnboompitten en pompoenpitten.
- Verrijk met enkele Bettine pearls, de frisse granaatappelpitjes en wat druppels groene pesto.
- Leg hier boven de carpaccio en maak af met wat rucola slamelange, granaatappelpitjes, geroosterde pijnboompitten, pompoenpitten, druppels pesto en natuurlijk de Bettine geitenkaas pearls.
Tip: Je kunt er eventueel een vers broodje bij serveren. Eet smakelijk.