#bettinerecepten
Gebakken geitenkaasdip in pittige tomatensaus
Muna van @tothemoen heeft dit heerlijke recept voor ons samengesteld. Het is makkelijk te bereiden en het eindresultaat is zeer smaakvol. Lekker om te dippen met plat brood of stokbrood.
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen1 el | olijfolie |
100 ml | tomatensaus |
1 tl | uipoeder |
0.5 tl | knoflookpoeder |
1 tl | paprikapoeder |
0.5 tl | komijn |
0.5 tl | rode chili vlokken |
100 g | Bettine gerijpte geitenkaas in plakken |
grof gehakte peterselie voor garnering |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op grill stand op 220C.
-
Maak de tomatensaus door alle ingrediënten (behalve de Bettine gerijpte geitenkaas) 15 minuten te koken op middelhoog vuur.
-
Schenk de tomatensaus in een ovenschaal en leg de plakjes gerijpte geitenkaas erop.
-
Grill in de oven 10 minuten totdat de geitenkaas goudbruin van kleur is.
-
Garneer met de grof gehakte peterselie.
-
Eet smakelijk!